Rallikilpailulla vaarallinen käänne – teini-idiootit ajoivat radalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni haluaisi ralliautoilijaksi, mutta vain harvalla on siihen mahdollisuuksia. Eräs brittiläinen nuorimies päätti taannoin osallistua kuokkavieraan roolissa rallikisoihin omalla autollaan, vaarantaen samalla muidenkin ihmisten hengen.

YouTube
YouTube
YouTube
YouTube

Iso-Britannian Kentissä sijaitsevalla Brands Hatch -ajoradalla järjestettiin viikonloppuna Saturday’s Fun Cup -autokilpailu, joka jouduttiin kuitenkin keskeyttämään ulkopuolisen hurjapään vuoksi. 22-vuotias paikallinen Jack Cottle onnistui nimittäin ajamaan autonsa radalle ja aiheuttamaan potentiaalisesti hengenvaarallisen tilanteen itselleen, ystävilleen ja oikeille kilpailijoille.

Jack Cottlen lisäksi hänen autonsa kyydissä olivat hänen tyttöystävänsä ja takapenkillä istunut ystävä. Tyttöystävä aneli Jackia lopettamaan hölmöilynsä, mutta pyynnöt kantautuivat kuuroille korville., Takapenkillä ollut kaveri sen sijaan kuvasi koko tilanteen, tietenkin pidellen puhelintaan pystysuunnassa vaakatason sijaan, aivan kuin tilanne ei olisi ollut jo valmiiksi tarpeeksi nolo.