Instagramin suosituimman kuvan muokkaus kesti neljä päivää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mediapersoona Kim Kardashian ja räppäri Kanye West astelivat toukokuun lopulla alttarille solmiakseen kauan odotetun avioliittonsa. Pariskunnan hääkuvasta tuli Instagramin historian suosituin kuva. Otos on kerännyt palvelussa jo 2,3 miljoonaa tykkäystä.

Instagram
Instagram

Nyt Kanye West on avannut sanallista arkkua maailman suosituimman Instagram-kuvan taustoista. Kuten arvata saattaa, ei valmiin Instagram-filtterin lisääminen ja kontrastin nopea säätö riittänyt perfektionistina tunnetulle artistille. Kanye paljasti Page Six -lehdelle kuvan viimeistelyn kestäneen neljä vuorokautta.

– Istuimme työskentelemässä kuvan parissa noin neljän päivän ajan, sillä kukat olivat väärän värisiä ja niin edespäin, Kanye West kuvailee.

– Voitko kuvitella minkälaista on kertoa jollekin joka vain haluaa Instagram-kuvan, joka on maailman suosituin Instagram-käyttäjä, että meidän täytyy muokata kukkaseinämän värejä? Tai että kyseessä on Givenchyn mekko, kyse ei ole vain merkin nimestä, kyse on Riccardo Tiscin taidosta. Tai siitä, kuinka tärkeä Kim on internetille, artisti jatkaa.

Pariskunta oli palkannut häidensä kuvaajaksi alun perin valokuvaaja Annie Leibovitzin, joka vastasi aikaisemmin pariskunnan Vogue-lehden kansikuvasta. Hän kuitenkin kieltäytyi pestistä yllättäen häitä edeltävänä päivänä. Kanye West itse epäilee Leibovitzin ”pelkäävän” julkkiksia.

Kimin ja Kanyen hääkuva rikkoi muun muassa Instagramin kuninkaaksikin aiemmin tituleeratun Justin Bieberin kuvan, jossa hän halasi Selena Gomezin kanssa. Kim ja Kanye rikkoi yhteiskuvallaan ennätyksiä jo aiemmin keväällä, kun heidän tähdittämä Vogue-lehden kansi myi irtonumeroita 400.000 kappaleen verran.