Naiset sekosivat rikollisen pidätyskuvasta: ”OMG! Hän saisi kidnapata minut koska tahansa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa poliisi julkaisee lähes jokaisen pidättämänsä henkilön pidätyskuvan, joten näitä kuvia päätyy usein myös julkisuuteen. Nyt erään pidätetyn miehen valokuva on saanut valtavan suosion naisten keskuudessa, sillä siinä nähtävä komistus on vienyt neitokaisilta jalat alta.

Poliisi
Poliisi

Stocktonin poliisilaitoksen Facebookissa julkaisemassa kuvassa Jeremy Meeks -nimiseksi väitetty 30-vuotias mies pidätettiin laittoman aseen hallussapidosta. Tuskin viranomaiset arvasivat millaisen suosion pidätyskuva tulisi verkossa saamaan.

Mies istuu parhaillaan San Joaquin County Jail -vankilassa peräti 900.000 dollarin takuusummalla. Hänen kuvansa on saanut poliisilaitoksen Facebook-sivuilla nopeasti 13.000 tykkäystä ja huimat 3.000 kommenttia, joista suurin osa on ylistäviä. Naiset esimerkiksi kertovat, että he antaisivat miehen kidnapata heidät koska tahansa.