Kiinalaismiljardööri kutsui 1 000 köyhää amerikkalaista kuuntelemaan laulamistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara kertoi tammikuussa kiinalaisesta miljardööri Chen Guangbiaosta, joka on käyntikorttinsa mukaan maansa vaikutusvaltaisin ihminen, suurin hyväntekijä ja moraalinen johtaja sekä maanjäristyksen uhrien sankaripelastaja, Kiinan tunnetuin roolimalli, karismaattisin hyväntekijä ja ympäristönsuojelun suurin kannattaja.

kayntikortti12012014

Chen Guangbiao oli unohtanut yhden merkittävän taidon käyntikortista. Miehen kerrotaan myös olevan taitava laulaja, ja hän aloittaa yleensä lehdistötilaisuutensa pienellä musiikkiesityksellä. Nyt Guangbiao on kutsunut 1.000 köyhää amerikkalaista newyorkilaiseen Loeb Boathouse ravintolaan lounaalle kuuntelemaan laulamistaan. South China Morning Post -lehden mukaan Guangbiao aikoo laulaa yleisölle 80-luvun hittejä. Yleisöä hän haali paikalle puolen sivun ilmoituksella The Wall Street Journal -lehdessä.

Chen Guangbiaolla on taustallaan erikoisia business-keksintöjä, kuten oman tölkitetyn raittiin ilman myynti. Kotaku-sivuston mukaan mies toi muutama vuosi sitten markkinoille 100.000 tölkkiä Good Person Chen Guangbiao -ilmaa, jota myytiin noin 60 sentin kappalehintaan.