Maailman komeimmasta rikollisesta tuli netti-ilmiö – malliura taattu!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka erään Yhdysvalloissa pidätetyn miehen valokuva sai valtavan suosion naisten keskuudessa, sillä siinä nähtävä komistus vei kertaheitolla neitokaisilta jalat alta. Nettiväki tarttui heti tilaisuuteen ja ryhtyi tehtailemaan miehestä toinen toistaan näyttävämpiä mallikuvia.

Stocktonin poliisilaitoksen Facebookissa julkaisemassa kuvassa nähtävä 30-vuotias Jeremy Meeks pidätettiin laittoman aseen hallussapidosta. Mies istuu parhaillaan San Joaquin County Jail -vankilassa peräti 900.000 dollarin takuusummalla. Kun mies joskus tulevaisuudessa vapautuu kaltereiden takaa, on hänelle luvassa menestyksekäs ura miespuolisena supermallina – kaidalla tiellä.

Pidätyskuva sai poliisilaitoksen Facebook-sivuilla hetkessä yli 10.000 tykkäystä ja huimat tuhansia kommentteja, joista suurin osa on ylistäviä. Naiset esimerkiksi kertovat, että he antaisivat miehen kidnapata heidät koska tahansa. Nyt hänet nähdään parodiakuvissa maailman suurimpien muotimerkkien mainoskasvona.