Jada Pinkett Smithin bikinikuvat päätyivät nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Will Smithin näyttelijävaimo Jada Pinkett Smith luotsaa nykyisin perheen tähtikatrasta, koska koko perhe on suuntautunut viihdelalle. Poika Jaden ryhtyi näyttelijäksi ja tytär Willow laulajaksi, ja molemmat ovat niittäneet menestystä. Myös äiti on kuitenkin edelleen otsikoissa.

Parhaillaan Smithin perheen naiset, äiti Jada Pinkett Smith ja tytär Willow Smith, lomailevat Havaijilla rantatunnelmissa. Eilen heidät kuvattiin nautiskelemassa uimarannalla.

Jada Pinkett Smitt paljasti taannoin lehtihaastattelussa, ettei hän uskonut nuorempana elävänsä yli kaksikymppiseksi. Näyttelijäkaunotar varttui vaarallisessa naapurustossa, jota dominoivat huumeidenkäyttäjät ja jengiläiset. Näyttelijäkaunotar asui huumeriippuivaisen Adrienne-äitinsä ja mumminsa Marionin kanssa.