Poliisi pysäytti tosielämän Teräsmiehet – tuskin uskoivat silmiään

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Jo 1930-luvulta saakka sarjakuvissa seikkaillut Teräsmies lukeutuu varmasti tunnetuimpien supersankareiden joukkoon. Kyseinen viittasankari on ollut viime vuosina kovassa nosteessa erilaisten filmatisointien johdosta. Nyt otsikoihin ovat nousseet tosielämän Teräsmiehet.

Tapauksen päätähtinä ovat kaksi brittimiestä, jotka jäivät poliisin haaviin M42-tiellä Birminghamin läheisyydessä. Kaksikko oli pukeutunut Teräsmiehen vaatteisiin. Miehet olivat jopa muokanneet kulkupelinsä muistuttamaan supersankarin ulosantia peittämällä auton rikkinäisen takaikkunan punaisella viitalla.

Hauska auto oli kuitenkin syypää siihen, että kaksikon matka tyssäsi kesken kaiken. Paikallinen poliisilaitos twiittasi tapauksesta kertomalla, että auton vakuutukset eivät olleet ajan tasalla. Myös amerikkalaisen Oklaholman kunnan sheriffintoimisto kommentoi tapausta kirjoittamalla Twitteriin, että Teräsmies onkin paljon parempi lentämään kuin ajamaan.