Justin Bieber auto-onnettomuudessa – katso kuvat turmapaikalta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen poppari Justin Bieber on ollut tiuhaan tahtiin otsikoissa ulkomusiikillisten uutisten merkeissä. Taannoin tähden kerrottiin palanneen yhteen ex-tyttöystävänsä, näyttelijä-laulaja Selena Gomezin kanssa.

Nyt Justin Bieberin raportoidaan olleen mukana auto-onnettomuudessa, joka tapahtui Beverly Hillsissä tiistai-iltapäivänä. TMZ-sivuston mukaan Bieberin auto yritti karistaa kannoillaan olevaa paparazzia, jolloin läheiseltä parkkipaikalta lähdössä ollut BMW törmäsi kulkuneuvoon. Poptähti itse ei ajanut autoa. Kaikki osapuolet selvisivät kolarista säikähdyksellä.

Taannoin kansalaisadressissa 274.000 allekirjoittanutta vaati Justin Bieberin karkottamista maasta. Valkoinen talo ei kuitenkaan ottanut virallisesti kantaa popparin karkottamiseen, vaan otti poptähden suojelukseensa. Rattijuopumus, jatkuva äänekäs biletys, naapureiden häirintä ja huumesyytökset ovat vain muutamia Justin Bieberiin liitettyjä asioita. Poppari ilmoitti taannoin haluavansa tehdä parannuksen vaihtamalla ystäväpiiriään.