Kesän odottamaton kirjahitti: ”Amishvampyyrit avaruudessa”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Tänä kesänä säät eivät ole aina suosineet suomalaisia, mutta onneksi ulkoilulle löytyy aina vaihtoehtoja. Kesäloma tarjoaa hyvää aikaa uppoutua esimerkiksi hyvän kirjan pariin. Yksi kirjavinkki kesälle 2014 voisi olla runsaasti internet-käyttäjien ihmetystä kerännyt uutuuskirja, jota muun muassa Amazon-verkkokauppa myy.

Amazon
Amazon

Kirja yhdistää science fictionin, amish-uskontoa ja tietenkin viime vuosina kirjallisuuden piirissä suosittuja vampyyrejä. Romaanin nimi on ytimekkäästi Amish Vampires in Space, eli ”amishvampyyrit avaruudessa”, ja sen kannessa seksikäs amishneito nuolee verta sormiltaan.

Mikäli idea kuulostaa mielestäsi hämmentävältä ja jopa typerältä, et varmasti ole ainoa. Hieman yllättäen kirja on kuitenkin kerännyt ylistäviä arvosteluja Amazon-verkkokaupassa. Ehkäpä kirjaa ei siis kannata tuomita kannen perusteella, kuten vanha sanonta kuuluu.