Brittinainen muuttanut 56 kertaa 13 vuodessa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Muuttaminen ei varmasti lukeudu kovinkaan monen ihmisen lempipuuhiin. Stressaava pakkaaminen ja uuvuttava kantaminen on kuitenkin aina silloin tällöin vain kestettävä. Nyt otsikoihin on noussut eräs nainen, joka suhtautuu muuttamiseen hieman erilaisella tavalla.

Brittiläinen Vanda James nimittäin pitää muuttamisesta. 54-vuotias nainen on muuttanut viimeisten 13 vuoden aikana päätähuimaavat 56 kertaa. Naisen mukaan hän ei ole nirso, ja hän haluaisi asettua paikkaan, jota hän voisi kutsua kodiksi.

James on vuosien varrella asunut monessa asunnossa jopa vain muutamia päiviä huonojen olosuhteiden johdosta, Metro uutisoi. Nyt kolmen aikuisen lapsen äiti on sitä mieltä, että vaikka hän nauttiikin elämäntavastaan, on hänen aika asettua aloilleen. Tällä hetkellä supermuuttaja asustaa Great Yarmouthissa Norfolkissa.