Ruotsalainen lastenohjelma tyrmistyttää – ei todellakaan lasten korville

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lastenohjelmissa pyritään luonnollisesti välttämään kohderyhmän mukaan pelottavia asioita sekä tietenkin myös kirosanoja ja muita lapsille kuulumattomia asioita. Parhaillaan verkossa leviää näyte takavuosien ruotsalaisesta lastenohjelmasta, jossa viljellään ilmeisen paljon ulostetta tarkoittavaa englanninkielistä sanaa.

YouTube
YouTube

Vuonna 2001 esitetyssä Back To The Milk Way -nimisessä televisiosarjassa eräs hahmoista oli amerikkalainen englantia puhuva mies. Jostain syystä hänen hahmonsa kiroili alituisesti englanniksi. Vaikka kyse on ruotsalaisesta ohjelmasta, omaksuvat lapset helposti myös vieraskielisiä sanoja, kun ne yhdistetään ohjelmassa kerta toisensa jälkeen samanlaisiin tilanteisiin. Tällä videolla sanotaan ”paska” peräti 49 kertaa.