Uskoisitko näitä piirustuksiksi?! Uskomaton taituri loksauttaa leuat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Piirtäminen on asia, jossa ei voi kehittyä ilman tunnollista harjoittelemista. Netistä löytyykin useita näyttäviä videonpätkiä, joilla esitellään taiteilijoiden harjoittelun mahtavia tuloksia. Yksi näistä superlahjakkaista piirtäjistä on Marcello Barenghi.

YouTube
YouTube
YouTube
YouTube
YouTube
YouTube

Italialaismies piirtää uskomattoman realistisia 3D-kuvia. Mies on lahjojensa avulla saavuttanut YouTubessa miljoonayleisön. Moni kehuu sivustolla miehen lahjoja aivan käsittämättömiksi.

Taiteilija on lähiaikoina piirtänyt muun muassa jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuissa jaettavan pääpalkinnon. Huikean yleisön on kerännyt myös Barenghin piirros vihreästä vodkapullosta. Italialaistaiteilijan videota pullon piirtämisestä on käyty ihailemassa jo yli 1,5 miljoonaa kertaa.