Näin Venäjällä: 77-vuotias voitti nuorukaiset punnerruskilpailussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vanhemmanpuoleiset kansalaiset tykkäävät aina silloin tällöin näyttää nuoremmilleen, että heissäkin on vielä voimia jäljellä. Eräs venäläisveteraani päätti hoitaa tämän osallistumalla nuorukaisten järjestämään, ennalta suunnittelemattomaan punneruskilpailuun.

YouTube
YouTube

Ulkona pidetty kilpailu lähti vauhdikkaasti käyntiin. 77-vuotias veteraani punnersi nuorukaisten kanssa samaan tahtiin ilman sen suurempia ongelmia. Jo alkumetreillä osa nuoremmista osanottajista joutui luovuttamaan voimiensa ehdyttyä.

Seniori sen sijaan vain painoi menemään. Vanhus peittosi loppujen lopuksi lähestulkoon kaikki nuoremmat kilpakumppaninsa. Jännittävin loppukiri jäi kisassa näkemättä, sillä kaksi naishenkilöä haki vanhuksen pois kisan parista ennen voittajan selviämistä.