Seksikäs TV-reportteri bikineissä suorassa lähetyksessä – uutisankkuri sekosi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiossa työskentelevät kenttätoimittajat pääsevät ajoittain kokeilemaan itsensä likoon laittamista, kun he joutuvat työnsä merkeissä mielenkiintoisiin tilanteisiin. Nyt kuvankaunis televisiotoimittaja Anna Gilligan on pannut itsensä kirjaimellisesti likoon.

PÄIVITYS: Video on ikävä kyllä poistettu.

YouTube
YouTube

Gilligan oli tekemässä FOX5-kanavan uutisille suoraa raporttia New Jerseyssä sijaitsevasta toimintapuistosta, kun hänet pantiin testaamaan myös veteen hyppäämistä The Tarzan Ride -laitteessa.

Anna riisui vaatteensa ja paljasti niiden alta todella upean bikinivartalon, jonka nähdessään myös studiossa tilannetta seuranneen uutisankkurin pasmat menivät selvästi sekaisin. Hän nimittäin keskittyi lähinnä ihastelemaan uutisankkurin bikinivartaloa.