Paavo Pesusienen tunnaria hidastettiin 800 % – tässä karmaiseva tulos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Paavo Pesusieni on lasten ja aikuisten suosikki. Sen monipuolinen huumori uppoaa kaiken ikäisiin televisionkatsojiin, ja tarinalle onkin luotu hyvin mielenkiintoinen miljöö Tangalan maailmassa. Paavo Pesusieni naurattaa vilpittömällä ja hieman yksinkertaisella olemuksellaan.

YouTube
YouTube

Paavo Pesusieni on aikuisen silmin katsottuna kuin hallusinogeenien vaikutuksen alla luotu tarina keltaisesta meren asukkaasta, jonka lemmikkieläimenä on kissaa leikkivä etana. Paavon paras kaveri on meritähti Patrik, joka kulkee haalistuneissa Havaiji-shortseissa. Jos ei muuta, niin tässä tarinassa on ainakin käytetty vilkasta mielikuvitusta hyödyksi.

Nyt Paavo Pesusienen tunnari on muokattu uudenlaiseksi versioksi. Peräti 800 prosenttia hidastettuna tunnussävelmä kuulostaa eri kappaleelta, joka toki vie kuuntelijansa Tangalaan, mutta hieman psykedeelisemmissä tunnelmissa. Jaksatko kuunnella alusta loppuun?