Bel-Airin prinssi -tunnarista odottamaton versio

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisnäyttelijä Will Smith nousi suuren yleisön tietouteen Bel Airin prinssi -komediasarjan myötä. Sarjassa kuultiin myös miehen muusikontaitoja The Fresh Prince of Bel-Air -tunnuskappaleen muodossa. Kappaleesta on nyt loihdittu uusi ja upea cover-versio.

YouTube
YouTube

Muusikot Cobus Potgieter ja Jared Falk päättivät kokeilla, kuinka kaksikolta sujuisi legendaarisen televisio-ohjelman tunnussävelen soittaminen. Miehet löivät rumpusettinsä yhteen ja aloittivat villin kapularallin. Lopputulos on saa varmasti jokaisen hytkymään tahdissa.

Kerroimme äsken pariskunnasta, joka muutti The Fresh Prince of Bel-Air -tunnuskappaleen hauskaksi vauvauutiseksi. Bel-Airin prinssi aloitti Will Smithin näyttelijänuran vuonna 1990 ja sitä kuvattiin yhteensä kuusi kautta ja 148 jaksoa.