Näin törkeitä ihmiset ovat! Varastivat kodittoman kengät – video tallensi kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin videosta, jossa kuvattiin ihmisten reaktiota tilanteeseen, jossa mies ja nainen varastivat rahaa kodittoman keräyskulhosta. Nyt ollaan hieman samoilla linjoilla, kun Yhdysvalloissa selvitettiin alentuvatko ihmiset varastamaan kodittomalta jopa kengät. Ja alentuivathan he.

YouTube
YouTube

Amerikkalaisten itsetuntoa tuskin hivelee FouseyTUBE-ryhmän video, jossa testattiin Los Angelesissa miten kodittomaksi naamioituneen miehen kenkien käy tämän nukkuessa. Jalkineet tosin olivat Kanye Westin Air Yeezyt, eli melko hintavat kodittomalle. Siitä huolimatta yllättävän monet amerikkalaiset luulivat toisen omaisuutta omakseen ja varastivat kengät. Toivottavasti videon julkinen nöyryytys hoitaa homman.