Tältäkö jalkapalloilijan arki näyttää? Kaatuilua pienestäkin kosketuksesta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Käynnissä olevat jalkapallon maailmanmestaruuskisat ovat tuoneet jalkapallon jälleen erittäin ajankohtaiseksi asiaksi. Usein jalkapallosta puhuttaessa esiin nousee myös niin sanottu filmaaminen, eli kaatumisen tai loukkaantumisen esittäminen rangaistuksen aiheuttamiseksi. Nyt eräs video nauraa tälle tavalle häpeilemättömästi.

YouTube
YouTube

Hauska video havainnollistaa, miltä normaali arkielämä oikein näyttäisi, jos ihmiset suhtautuisivat yhteentörmäyksiin jalkapalloilijoiden tavoin. Kanadalaisen Fourground Filmsin tuottamalla pätkällä nähdään useita henkilöitä, jotka suorastaan heittäytyvät ilmaan pienestäkin kosketuksesta.

Parhaimmissa tapauksissa itse kosketusta ei edes tapahdu. Video esittää osuvan tulkinnan monen jalkapalloilijan tavasta näytellä pelikentällä. Tämänvuotisissakin jalkapallon maailmanmestaruuskisoissa on nähty joitakin kaatumisia, joiden aitoutta on epäilty kovin sanoin.