Huikea uutuusvalaisin tuo ukkosen makuuhuoneeseen

Koti & Asuminen · Stara.fi

Sisustuksessa valaistus on ollut viime vuosina suosittu trendi, kun epäsuora valaistus ja sen lukemattomat mahdollisuudet ovat vallanneet sisustustietoisten kodit. Nyt vuorossa on niin ikään valaistukseen liittyvä mielenkiintoinen ja näyttävä uutuustuote, joka tuo pilvisen taivaan makuuhuoneeseen.

The Cloud on valaisinkonsepti, jonka on kehittänyt suunnittelija Richard Clarkson. Kattolamppu käyttää liiketunnistimia huomatakseen koska huoneessa on ihmisiä. Kun äänentoistolla varustettu valaisin huomaa ihmisiä, se kykenee joko yksin tai useamman lampun joukossa tarjoamaan ihmisille ukkosen salamoineen päivineen. Kaiken lisäksi valaisinpilvet ovat odottamatoman aidon näköisiä ukkospilviä.

Lisäominaisuutena lamput voivat tarjota asuntoon myös tavallisen äänentoiston, sillä ne kykenevät toistamaan musiikkia langattomasti esimerkiksi kännykästä tai tietokoneesta. Kovin edullisesti tätä uutuutta ei kattoon saa, sillä sen hinta on Yhdysvalloissa 3.360 dollaria.