Nainen reputtanut autokoulun kirjalliset jo 110 kertaa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Autokoulu on monelle nuorelle jännittävää aikaa. Pänttääminen ja harjoittelu kulminoituu insinööriajoon ja teoriakokeeseen. Kaikki eivät suoriudu näistä koitoksista ensimmäisellä kerralla. Eräs brittinainen on kuitenkin sählännyt omassa teoriakokeessaan varmasti keskimääräistä enemmän.

Daily Mail uutisoi, että Southwarkista kotoisin oleva nainen on yrittänyt läpäistä teoriakoetta jo huimat 110 kertaa. 28-vuotias neitokainen ei kuitenkaan vieläkään ole päässyt testiä läpi. Yrittämiseen on jo palanut myös jonkin verran rahaa.

Yksi kokeilukerta maksaa 31 puntaa, eli nainen on käyttänyt yli 3.400 puntaa teoriakokeen suorittamiseen. Neitokainen ei kuitenkaan ole suinkaan ainoa Isossa-Britanniassa, jolla on ongelmia ajokokeen teoriaosuuden kanssa. Naisen jälkeen toisella sijalla eniten koetta yrittäneiden listalla on 30-vuotias mies, joka on yrittänyt läpäistä teoriakoetta 86 kertaa – siinä kuitenkaan onnistumatta.