Mies teki excelin seksistä – näin usein vaimo kieltäytyi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Monesta makuuhuoneesta kuuluu iltaisin: ”Rakas, ei tänään. Päätä särkee ja väsyttää”. Terveessä parisuhteessa harrastetaan seksiä vähintään kerran tai kaksi viikossa. On tutkittu tosiasia, että seksi parantaa parien rakkauselämää, romantiikkaa ja läheisyyttä. Silti osa kumppaneista pihtaa.

Reddit
Reddit

Seksistä kieltäytymiselle voi olla monia syitä, joista tavallisimmat liittyvät arkisiin kiireisiin. Mikäli seksistä kieltäytyminen on systemaattista, voidaan toki epäillä myös muita motiiveja, kuten uskottomuutta. Eräs redditor oli lähdössä 10 päivän työmatkalle, ja hän sai mukaansa miehensä laatiman listan.

Aviomies oli listannut kesäkuun alusta saakka parin seksuaaliset kanssakäymiset. Seksinnälkäinen herra kokosi excel-tiedoston, johon merkkasi jokaisen ehdottamansa rakastelukerran ja naisen antaman vastauksen ehdotukseen. Listasta kävi ilmi, että pari harrasti seksiä 3. kesäkuuta ja 16. heinäkuuta välisellä ajalla kolme kertaa. Viikonpäivät olivat tiistai, perjantai ja lauantai. Sen sijaan vaimo kieltäytyi seksistä 25 kertaa. Syinä olivat muun muassa väsymys ja se, että nainen tunsi olevansa suihkun tarpeessa.

Naisen kieltävistä kommenteista päätellen hän tunsi olonsa usein ällöttäväksi, eikä siksi halunnut seksiä miehensä kanssa. Ehkäpä rakastelu sen tuottama mielihyvä olisi saanut myös naisen asennetta ja oloa muuttumaan? Nainen oli pöyristynyt miehensä antamasta listasta ja kertoi kuvan julkaisemisen yhteydessä, että hän ei ole kuullut aviomiehestään sen koommin. Molemmat ovat alle kolmekymppisiä. Kuva on nyt poistettu.