Huonoja uutisia Simpsonit-faneille – suosikkihahmo kuolee

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Simpsonit-televisiosarjassa viihdealan ammattilaisena toimiva Hassu-klovni on oikealta nimeltään Herschel Shmoikel Pinchas Yerucham Krustofsky. Siksipä pelleä kutsutaankin englannin kielellä yksinkertaisesti Krustyksi.

Viisikymppinen klovni tulee elämässään pian tiensä päähän. Simpsonien tuotantoväki on nyt paljastanut, että Hassu-klovnin taival päättyy tuoreimmalla tuotantokaudella jaksossa A Clown in the Dumps. Simpsonien taustalla hääräävä käsikirjoittaja Al Jean on paljastanut, että Hassu-klovinsta tuli 26 vuoden aikana yllättävän suosittu hahmo.

– Pelle ei kuitenkaan kuole verilöylyssä, Al Jean rauhottelee faneja Metro lehden mukaan.

Kuten tiedetty, on Simpsonien perheen villiviikari Bart henkeen ja vereen Hassu-klovnin fani, ja hän on muun muassa pelastanut pellen vankilalta. Televisioklovnin ammatistaan huolimatta Hassu ei oikeastaan pidä lapsista ja turvautuu mielellään päihteisiin päänsä tyhjentääkseen.