Ryöstäjät valitsivat väärän uhrin – MMA-mestari pieksi jokaisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikolliset saavat ajoittain ansionsa mukaan jo rikospaikalla, kun heidän rötöstelynsä saa yllättävän käänteen ja rangaistuksen ensimmäinen osa suoritetaan heti. Nyt tällainen tilanne on käynyt Yhdysvaltojen Bostonissa, jossa varkaat valitsivat väärän uhrin ja saivat kunnon selkäsaunan.

Kolmen ryöstäjän rosvojoukko suuntasi Houstonissa sijaitsevan kaupan edustalle aikeenaan ryöstää pankista palanneen työntekijän rahat. Toisin kuitenkin kävi, sillä miehet eivät tienneet, että kaupan myyjä on puoliammattilainen MMA-ottelija ja kotimaansa Sri Lankan viisinkertainen MMA-mestari.

Valvontakameran videolta nähdään miten tyylikkäästi kaksi uhrin kimppuun hyökännyttä ryöstäjää lakosi maahan. Kolmas ryöstäjä odotti pakoautossa. Suomessa rikolliset tällä tavalla taltuttanut henkilö olisi saanut itse raskaat pahoinpitelysyytteet ja todennäköisesti myös vankeustuomion.