Metrin mittainen mies perusti perheen – todisti rakkauden voiman

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Valtaväestöstä ulkonäöllään poikkeavat henkilöt saattavat luulla, että heidät on tuomittu elämään ikuisesti yksin ja ilman elämänkumppanin rakkautta. Niin luuli myös 32-vuotias Arif Ibrahim Tambe -niminen mies, jolla on vartalonmittaa ainoastaan yhden metrin verran. Toisin kävi.

YouTube
YouTube

Intialainen Arif ja hänen 21-vuotias vaimonsa Ameena rakastuivat ja menivät naimisiin. Rakastavaisten perhe sai hiljattain jälkikasvua ja Arif on todella kiitollinen onnestaan. Pari tapasi kolme vuotta sitten kännykkäkaupassa ja kuvailevat tunteen olleen rakkautta ensisilmäyksellä.

Ameena auttaa lyhytkasvuista miestään kaikessa, jopa vessassa käymisessä. Aitoon ja rehelliseen rakkauteen on kuitenkin luonut haasteita naisen suvun käyttäytymisellä, sillä he eivät hyväksy liittoa. Yksikään naisen sukulainen ei osallistunut häihin. Pari on tästä huolimatta hyvin onnellinen.