Suomalaisautoilija kohtasi porolauman – kirosanatulva videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapissa nähdään usein kesäaikaan poroja aivan ihmisasumusten luona, kuten talojen pihoilla ja kaduilla. Porojen kohtaaminen autolla ei ole koskaan mukava tilanne, varsinkin jos vauhtia on paljon. Nyt eräs suomalaismiesten autokunta on kohdannut suuren porolauman keskellä tietä.

YouTube
YouTube

Kuusamoon matkalla olleet miehet – kuljettaja etunenässä – suivaantuvat toden teolla, kun heidän matkantekonsa pysähtyy poroihin lähes kokonaan. Autot eivät nimittäin pääse kulkemaan normaalisti, kun porot ovat vallanneet koko tien. Lopulta videolle tallentuu historiallisen värikäs kirosanatulva.

– Onhan tää nyt tavallaan nähtävyys, mutta ei tää kivaa ole. Helevetin helevetti, meni ylitöiksi tänään, miehet toteavat.

Video on katsottu YouTubessa jo yli 300.000 kertaa, ja tänään YouTube nosti videon suomenkielisen version etusivulleen.