Näin pakkaat kätevästi yhden yön reissulle

Matkailu Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Matkustamisessa hankaluuksia tuottaa välillä erityisesti pakkaaminen. Osalle sopivan tavaramäärän arvioiminen ei nimittäin ole mikään aivan helppo tehtävä. Yhden yön reissua varten ei kuitenkaan tarvitse ottaa kovinkaan paljon tavaraa mukaan.

YouTube
YouTube

Nyt DaveHax esittelee YouTube-videolla, kuinka näppärästi yhtä yötä varten voikaan pakata. Mukaan matkalle otetaan yksi t-paita, alushousut, sukat ja hammasharja. Näistä rakennetaan kätevä pieni paketti.

T-paidasta muodostetaan käärö, joka kätkee sisäänsä hammasharjan ja alushousut. Sukat asetellaan paidan reunoille siten, että ne jäävät osittain käärön ulkopuolelle. Näin koko komeuden voi viimeisenä silauksena kääriä sukkien sisälle. Kätevän kokoista pakettia onkin helppo kuljettaa mukanaan hieman pienemmässäkin laukussa.