Ökymatkan huipentuma! Pakettimatkan hinta 67 000 euroa

Matkailu · Meri Pulkkinen

Matkustaminen on asia, josta voi nauttia täysin siemauksin myös hieman pienemmälläkin budjetilla. Jos rahaa kuitenkin löytyy, voi matkalle lähteä todella tyylikkäästi. Tällaisille nautiskelijoille on nyt tarjolla matka, jota kuvaillaan todelliseksi unelmamatkaksi.

Kyseessä on kahdeksan maan kiertomatka, jonka aikana liikkuminen suoritetaan yksityislentokoneen avulla. 25 päivän aikana käydään tarkastelemassa huimat 35 maamerkkiä. Kyseinen reissu ei kuitenkaan ole aivan sieltä halvimmasta päästä. TCS Expeditionsin järjestämä hupi maksaa nimittäin 53.500 puntaa, eli noin 67.000 euroa, Daily Mail kertoo.

Hintaan kuuluu kaikki aina kuljetuksista ruokailuihin ja majoituksiin. Matkan aikana käydään tarkastelemassa muun muassa Eiffel-tornia, Gizan pyramideja, Colosseumia, Vapaudenpatsasta, Petraa, Hollywood-kylttiä, Berliinin muuria ja Niagaran putouksia. Luvassa olisi siis varmasti todella ikimuistoinen reissu.