Seksi vai jalkapallo? Arvaa kumman miehet valitsevat

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin, Durexin suorittamasta kyselystä, jonka mukaan 40 prosenttia miehistä katsoo televisiosta mielummin jalkapallon arvokisoja kuin harrastaa seksiä kumppaninsa kanssa. Nyt samaa tiedusteltiin yhden jalkapallojoukkueen faneilta. Tulokset ovat huolestuttavia – ainakin naisten näkökulmasta.

Seksivälinemerkki Bondara teetti kyselyn jalkapallojoukkue Queens Park Rangersin kannattajille heidän seksielämäänsä liittyen. Tuloksista selvisi, että 57 prosenttia faneista katsoisi ennemmin suosikkijoukkueensa peliä kuin harrastaisi villiä erotiikkaa vällyjen välissä. Kuitenkin yksi seitsemästä korjasi tilannetta sanomalla, että voisivat suorittaa pikaisen seksisession puoliaikojen välisellä tauolla.

Ei siis ihme, että dildojen myynti kasvaa jalkapallokilpailujen ja finaalien aikana. Mikäli seksistä kieltäytyminen tulee tavaksi myös urheilun ulkopuolella, kannattaa parin selvittää kieltäytymisen perimmäiset syyt. Intohimo on yksi parisuhteen peruselementeistä.