Alessandra Ambrosion bikinit eivät pakaroita peittäneet

Glamour Viihdeuutiset · Stara.fi

Victoria’s Secret -yhtiön supermalli Alessandra Ambrosio on on mallinuransa lisäksi työstänyt myös omaa Ale-nimistä vaatemallistoaan. Alkuvuoden hän keskittyi lähinnä perhe-elämään, mutta kesän aikana kaunotar on jälleen palannut otsikoihin. Parhaillaan hän viettää rauhallista perhelomaa.

Eilen Alessandra kuvattiin tyttärensä Anjan kanssa vesileikeissä. Äiti ja tytär on nähty useita kertoja muun muassa SUP-lautailemassa yhdessä, mutta tällä kertaa he viihtyivät lähinnä rantavedessä.

33-vuotias Alessandra Corine Ambrosio syntyi Erechimissä Brasiliassa vuonna 1981. Hän aloitti mallin uransa jo teini-ikäisenä. Neito on toiminut urallaan monien muotitalojen mallina, kuten Christian Diorin, Victoria’s Secretin ja Christian Lacroixin. Hänellä on kihlattunsa Jamie Mazurin kanssa lapset Anja ja Noah.