Pysäyttävä video muistuttaa: Näin tärkeää musiikki voi olla

Lifestyle · Meri Pulkkinen

Musiikki on jo vuosisatoja ollut olennainen osa monia kulttuureja. Musiikki on muiden asioiden joukossa myös keino itseilmaisuun. Nyt maailmalla ihastuttaa thaimaalainen video, joka kertoo koskettavan tarinan kitaraa soittavasta koulupojasta.

YouTube
YouTube

Näytelty video perustuu tositapahtumiin. Thaimaalainen koulupoika soittaa videolla kitaraa haparoiden, ja hänen koulutoverinsa nauravat hänelle. Opiskelijat myös kuvaavat tämän soittoa ja nauravat sille myöhemmin lisää.

Samaiset opiskelijat kuitenkin näkevät kitaraa soittavan pojan myöhemmin kaupungin kadulla. Käy ilmi, että poika soittaa kitaraa katusoittajana kustantaakseen äitinsä syöpähoidot. Lopulta naureskelleet koulutoverit liittyvät mukaan rahan keräämiseen.