BB-Dani sekoittaa naisten pasmat? BB-Nimo sisään neljäntenä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon tänään alkaneen tuotantokauden kolmas asukas on 24-vuotias helsinkiläinen Dani, joka on komea tumma sinkkumies. Naisten pasmat mahdollisesti tulevina viikkoina BB-talossa sekoittava mies harrastaa jääkiekkoa, jalkapalloa, kuntosalilla käymistä ja pyöräilyä.

Dani asteli talon toiseen osaa ilman, että häntä ennen sisään tulleet Anna ja Tommy eivät huomanneet miestä. Talossa on siis kaksi eri tilaa, joihin asukkaita parhaillaan tulee. Eri osien sisustus poikkeaa toisistaan siinä määrin, että kyseessä voi olla kaksi täysin toisistaan erillä olevaa tilaa.

Neljäntenä Big Brotheriin saapui 19-vuotias Nimo, joka on espoolainen lähihoitaja. Bloggaamista ja sosiaalisessa mediassa vaahtoamista harrastava neitokainen haaveilee urasta radiotähtenä.