Suri Cruisen lemmikkikoira kateissa – tältä näyttää katoamisilmoitus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin eronneiden Tom Cruisen ja Katie Holmesin Suri-tytär käy kallista yksityiskoulua ja on saanut muutenkin osansa luksuselämästä. Kahdeksanvuotiaan julkkislapsen turvallisuutta varmistaa ympärivuorokautinen vartiointi, mutta koiran vahtiminen ei ilmeisesti kuulu toimenkuvaan.

Splash
Splash

Vartiointi maksaa vuodessa miljoonia dollareita, mutta siitä huolimatta Surin lemmikkikoira on nyt kateissa. Chihuahua Honey nähdään parhaillaan etsintäkuulutuksissa, joita on levitetty ympäri Beverly Hillsiä. Koiran löytymiseen johtavista vihjeistä luvataan 1.000 dollarin palkkio.

Taannoin Surin kerrottiin opettelevan hulppeassa yksityiskoulussaan jo toista kieltään, ja pikkuneito treenaakin paraikaa kiinan kielen alkeita. Cruise ja Holmes maksavat yli 32.000 euroa vuosimaksua silmäteränsä manhattanilaisesta opinahjosta. Monikulttuurinen koulu antaa julkkismaailman tyylikkäimmäksi lapseksikin valitulle Surille tulevaisuudessa paljon mahdollisuuksia edetä haluamalleen työuralle.