Hakkerit iskivät! Valtava määrä supertähtien alastonkuvia nettiin – osa jo myönnetty aidoiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodissa on parhaillaan päällä varsinainen hälytystila, sillä vähintään noin sadan supertähden alastonkuvia näyttää päätyneen hakkereille ja sitä kautta julkisuuteen. Kuvien epäillään olevan peräisin pilvipalvelusta, johon kännykkäkuvat tallentuvat.

Tähän mennessä julkisuuteen päätyneissä kuvissa näkyvät alastomina – mikäli kuvat osoittautuvat myöhemmin aidoiksi – ainakin Jennifer Lawrence, Kate Upton, Victoria Justice, Ariana Grande, Kirsten Dunst, Hope Solo, Krysten Ritter, Yvonne Strahovski ja Teresa Palmer. Huhujen mukaan kuvat olisivat peräisin Applen iCloud-palvelusta, mutta asiasta ei toistaiseksi ole varmaa tietoa.

Jennifer Lawrencen alastonkuvia on julkaistu kymmenittäin, ja hänen tiedottajansa on vahvistanut kuvien olevan aitoja. Hän kertoi TMZ-julkaisulle haastavansa oikeuteen jokaisen joka julkaisee varastettuja kuvia verkossa. Victoria Justice ja Ariana Grande ovat vielä toistaiseksi kiistäneet kuviensa vuotamisen ja kertoneet verkkoon päätyneiden kuvien olevan tekaistuja. Mary Elizabeth Winstead on sen sijaan vahvistanut, että hänen kuvansa ovat aitoja yksityisiä valokuvia.