Simpsonit-superfani rakensi Springfieldin Legoista – huikea tulos

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Simpsonien keltainen perhe muuttui viime keväänä yhden kokonaisen jakson ajaksi LEGO-muotoon. Lelukauppojen hyllyille on ilmestynyt myös Simpsonit-aihesia Lego-settejä, kuten 2.523 palasta koostuva Simpsonien kotitalo.

Ahkera Simpsonit-fani Matt De Lanoy ei kuitenkaan tyytynyt pelkkään Simpsonien taloon. Mies on rakentanut Legoista lähes koko Springfieldin kaupungin, johon sarja sijoittuu. Matt on muuntanut Lego-muotoon muun muassa kaupungin ydinvoimalan, Moen baarin, Springfieldin ala-asteen ja Kwik-E-Mart-kaupan.

Splash News -uutistoimiston mukaan Matt De Lanoyn Lego-Springfield on yhteensä noin 5,6 neliömetrin kokoinen. Käytettyjen palikoiden tarkkaa määrää ei ole tiedossa, mutta mies kertoo omistavansa yli 500.000 Legoa.