Naiset vastasivat! Tämä ominaisuus vetoaa miehessä eniten

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kumman kanssa olisit mielummin? Kalle Kuntoilijan, joka viettää päivät päästään kuntosalilla tai pururadalla lenkkeillen vai Reiska Rentomielisen, joka ottaa asiat löysin rantein? Stereotypioita vertaillessa naiset kallistuvat tuoreen selvityksen mukaan ylivoimaisesti Reiskan kainaloon.

Tänä vuonna ensi-iltansa saanut Seth Rogenin ja Zac Efronin tähdittämä komediaelokuva Naapurit selvitti naisten miesmaun. Kyselyssä käytettiin esimerkkinä toistensa vastakohtina olleita miehiä.

Ainakin brittinaisista 80 prosenttia sanoo, että himourheilijat tai kuntosaliriippuvaiset miehet eivät ole millään muotoa hauskoja. Pahin skenaario on se, että mies laskee ja tarkkailee jokaista suupalaansa, eikä edes muhkeat lihakset tai tiukka pyykkilautavatsa saa naisen kiinnostusta heräämään.

Suhdeasiantuntija Tracey Coxin mukaan tulos ei yllätä, sillä naiset joutuvat omasta mielestään kiinnittämään ihan tarpeeksi huomiota omaan ulkonäköönsä ja kuntoiluunsa, joten mikäli mies vetää terveysintoilun överiksi, on se pelkästään ahdistavaa. He pelkäävät paremmassa kunnossa olevan miehen tuomitsevan myös naisen ulkonäön. Suurin osa tavallisen miehen kanssa seurustelevista naisista on tyytyväinen valintaansa ja rakastavat kumppaniaan sellaisenaan, Femail First kertoo.