Lontoon taivaalla hämmentävä näky – kuvia heti Twitteriin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Autotalojen markkinointikampanjat toteutetaan suurella budjetilla ja ideoilla, joita muut eivät uskalla edes ajatella. Sen lisäksi, että arvostetut brändit mainostavat printtimediassa, netissä ja televisiossa, järjestävät ne runsaasti erilaisia tempauksia ihmisten keskellä.

Nyt lontoolaiset ovat ihmetelleet kaupungin taivaalla lentänyttä ajoneuvoa. Sosiaalinen media alkoi täyttyä sunnuntai-iltana kuvista, joissa oli kaksi Lontoon yläpuolella lentänyttä helikopteria sekä yksi helikopterin kyydissä kulkenut auto. Monet päätyivät kommentoimaan kummallista tilannetta sanoilla: ”Mahdollista vain Lontoossa”. Toinen helikopteri oli varustettu kameralla ja se kuvasi auton lentokyytiä lähietäisyydeltä.

Lopulta julkisuuteen paljastettiin, että kyseessä oli Jaguar-automerkin järjestämä promootiokampajna, eikä suinkaan esimerkiksi mielipuolisen miljonäärin järjestämä sunnuntaiajelu. Kyydissä roikkui yhtiön uusi Jaguar XE -automalli, joka saa tänään illalla kansainvälisen ensiesittelynsä.