Mies astui jänissaarelle Japanissa – jäi pupujen jalkoihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Japanissa sijaitseva Ōkunoshiman saari tunnetaan paremmin nimellä jänissaari. Alueesta on muodostunut toisen maailmansodan jälkeen pupujen kansoittama saari, eikä siellä asu tällä hetkellä kuin loikkivia pitkäkorvia. Turisteja sen sijaan majoittavat leirintäalue ja hotelli.

YouTube
YouTube

Saari on monien suosikkikohde lähinnä siellä vipeltävien pupujen vuoksi. Nyt videolla näytetään saarelle matkannut mies, joka joutuu pupujen hellämielisen hyökkäyksen kohteeksi. Mies ruokkii ensin ruskeita, harmaita ja valkoisia jäniksiä, kunnes ne kirjaimellisesti saartavat ruokkijan päästä varpaisiin. Pupupainia ei pääse kokeilemaan joka päivä.

Saarella oli toisen maailmansodan aikaan kemiallista sodankäyntiä mahdollistava myrkkykaasutehdas. Tästä ajasta Ōkunoshimassa on enää muistona rähjäytyneen tehtaan rauniot ja vuonna 1988 avattu myrkkykaasumuseo.