Nina ja bikinimallit nauttivat auringosta mainosvideolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippumalli Nina Agdal on tunnetaan esimerkiksi Victoria’s Secretin, Beach Bunnyn ja Sauvagen mainoskuvissa piseeraamisesta. Taannoin hän esiintyi Carl’s Jr -hampurilaisketjun mainoksessa, joka herätti laajaa huomiota sen rohkean sisällön ansiosta.

YouTube
YouTube

Nyt Nina Agdal nähdään vaatemerkki Mambon tuoreella mainosvideolla yhdessä kollegoidensa Erin McNaughtin, Jessica Hartin ja Jessica Gomesin kanssa. Videolla bikineihin sonnustautuneet kaunottaret nauttivat auringosta ja muun muassa kastelevat toisiaan puutarhaletkulla.

Nina Agdal yhdistettiin taannoin Leonardo DiCaprioon, jonka kanssa hän suuntasi jatkoille Super Bowl -juhlista. Nina on kuitenkin viime aikoina vaikuttanut onnelliselta Max Georgen kanssa. Parin lempi näyttää vakavoituneen, ja syynä siihen on heidän välillään pitkään vallinnut ystävyys.