Kuvavuoto! Star Wars -leffan kuvauspaikalla outo yksityiskohta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tähän mennessä kuusi osaa kattava Star Wars -saaga saa jatkoa uudella Star Wars: Episode VII -elokuvalla, jonka ensi-ilta on vuonna 2015. Kesäkuussa elokuvan ensi-illan uutisoitiin olevan vaarassa siirtyä, kun Harrison Ford loukkasi jalkansa kuvauksissa.

Nyt Star Wars: Episode VII -elokuvan kuvauspaikalta on jälleen vuotanut uusia kuvia. Lentäjä Matthew Myattin Twitterissä jakamat kuvat paljastavat kuvauspaikalta tuttuja aluksia, kuten Han Solon Millennium Falconin ja X-Wing-hävittäjän.

Latino Review -sivusto julkaisi myös uuden, kauko-ohjattavan kopterin ottaman kuvan alueelta. Otoksesta ilmenee erikoisempi yksityiskohta, valkoisen sijaan musta X-Wing -hävittäjä. Kuva on herättänyt sosiaalisen median Star Wars -faneissa spekulaatiota siitä, onko hävittäjän lentäjä kenties pahiksia edustava Sith-soturi.

J.J. Abramsin tuottamassa, ohjaamassa ja käsikirjoittamassa Star Wars -elokuvassa tullaan näkemään John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson ja Max von Sydow. Vanhoissa rooleissa tavataan Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew ja Kenny Baker.