Justin Bieber haluaa lapsia Selena Gomezin kanssa – mahdollisimman pian

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kesä 2014 kirjoitetaan popmaailman historiankirjoihin aikakautena, jolloin Justin Bieber ja Selena Gomez ovat palanneet yhteen kaksi kertaa ja kerran eronneet. Nyt pariskunta on myöntänyt seurustelunsa virallisesti ja Justin haaveilee lapsista.

Äskettäin muotitapahtumassa ilman paitaansa faneja villinnyt kanadalainen poppari Justin Bieber on aloittanut säännöllisen terapian. Miehen mielenhallinta on kaiketi tuottanut tulosta, sillä hänen rakkaustarinansa ensimmäistä tyttöystäväänsä Selena Gomezia kohtaan voi paremmin kuin koskaan aiemmin.

20-vuotias Justin Bieber on kertonut avoimesti haluavansa 22-vuotiaasta Selena Gomezista hänen lastensa äidin. Bieber on sanonut, että haluaa perheenlisäystä pian, eikä panisi pahakseen, jos Selena tulisi raskaaksi nopealla aikataululla. Ennenkaikkea Justin haluaa, että Selena on onnellinen, OK!-lehdelle kerrotaan. Pariskunnan on-off -suhde on jatkunut yli neljän vuoden ajan.