Poika soitti klarinettia – naapurin rouva uhkasi aseella

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa on kuollut aseväkivallan seurauksena enemmän amerikkalaisia kuin maan käymissä sodissa yhteensä. Maassa menehtyy päivittäin aseväkivallan vuoksi noin 30 ihmistä. Yhdysvalloissa on noin 310 miljoonaa tuliasetta ja 314 miljoonaa ihmistä.

Coloradossa asuva 60-vuotias Cheryl Ann Pifer pitää kivääriään tehokkaana uhkailun välineenä. Nainen nimittäin kyllästyi naapurin pojan klarintetinsoiton harjoittelemiseen ja osoitti lasta aseella. 11-vuotias poika oli harjoitellut pihalla klarinetin soittoläksyjä, koska perheen vauva oli nukkunut sisällä.

Klarinettipojan lisäksi pihalla oli ollut joukko muita lapsia, ja he näkivät kiväärillä kohti tähdänneen naisen hänen huudettuaan: ”Ampu tulee!”. Cheryl oli nauttinut alkoholia ennen tapahtumia, eikä ase ollut ladattuna. Silti hän joutunee vastaamaan teoistaan oikeuden edessä, Huffington Post uutisoi.