Feministi leipoi vaginakeksejä lapsensa kouluun – odottamaton seuraus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaikki tietävät, että ihmisten sukupuolielinten nahka on samaa ihoa kuin nenän päässä. Silti pyhintä suojellaan, eikä omia intiimiosia esitellä mielellään muille. Joidenkin ihmisten mielestä esimerkiksi naisten vaginat ansaitsevat enemmän huomiota terveellisemmän seksuaalikasvatuksen nimissä.

Näin ajatteleva äiti päätti leipoa lapsensa kouluun vaginakeksejä. Ideana oli valistaa lapsia siitä, että naisten sukupuolielimiä on monessa eri muodossa ja ulkonäössä. Tokaluokkalaisen opettaja ei kuitenkaan katsonut pipareita hyvällä, vaan pyysi äitiä ystävällisesti viemään ne takaisin kotiin. Tästä syntyi raivo.

Opettajan olisi pitänyt hyväksyä äidin mielipide ilman, että äiti olisi ollut valmis ymmärtämään kokonaista luokkaa kasvattavan ammattilaisen mielipidettä. Vaginakeksejä leiponut äiti alkoi huutaa opettajalle lasten edessä ja lähti luokasta. Myöhemmin nainen lähestyi ala-asteen opettajaa sähköpostilla.

– Luulin, että olet korkeasti koulutettu nainen, mutta olen muuttanut mieleni. Olet yksi pikkusieluisimmista ihmisistä mitä tiedän. Tyydyt vähimpään ja valmistuit opettajaksi, koska se on yleisesti naisten työ. Miksi olet opettaja vain siksi, että olet nainen? Miksi haluat estää tulevaisuuden johtajilta tärkeän opetuksen? Sekä miesten ja naisten tulisi tietää ihmiskehon kauneudesta, mutta riistät sen lapsilta pois. Meidän pitäisi naisina olla yhteisrintamassa ja julistaa, miten vaginaa voi tyydyttää, äiti kirjoitti sähköpostilla.

Myöhemmin hän vielä lisäsi tekstiin, että hän ei aio enää osallistua koulun tapahtumiin, koska ihmisten tulisi ennemmin hurrata vaginalle kuin tehdä siitä nolo asia. Hän yrittää myös saada lastaan pois hänen tunneiltaan, koska opettaja ei halua vahvistaa naisten asemaa yhteiskunnassa.

– Toivon, että päädyt parisuhteeseen väkivaltaisen aviomiehen kanssa, joka hakkaa sinut joka ilta, hän kirjoitti loppuun.