Retkikunnan upea video vie Alppien huipulle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka näyttäviä vuoria löytyy myös Pohjoismaista, ovat Keski-Euroopassa sijaitsevat Alpit aivan omaa luokkaansa. Kyseessä on Euroopan suurin ja korkein vuoristoalue, jonka huippu on lähes 5.000 metrin korkuinen Mont Blanc Ranskan ja Italian rajalla.

YouTube
YouTube

Kaikilla ei ole mahdollisuuksia saati sitten resursseja ja yleiskuntoa lähteä kiipeämään Alpeille. Vuoriston upeisiin maisemiin päästään kuitenkin tutustumaan sveitsiläisen kiipeilyvarusteita valmistavan Mammut-yhtiön tuoreella videolla, joka juhlistaa firman 150-vuotista uraa.

Laadukkailla kameroilla kuvattu Mammut Testevent – Peaks Collection Test video antaa hyvän vaikutelman siitä, miltä Alpeilla retkeily parhaimmillaan näyttää. Retkikunnan tie vie Sveitsissä sijaitseville Bernin Alpeille, yli 4.100-metrisen Jungfrau-vuoren huipulle.