Tanskalainen Nina esitteli bikiniuutuuksia – ei jättänyt kylmäksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippumalli Nina Agdal on tuttu näky esimerkiksi Victoria’s Secretin, Beach Bunnyn ja Sauvagen mainoskuvista. Tanskalaiskaunotar lienee yksi tuotteliammista nuorista malleista, sillä hänet on nähty syksyn aikana useissa alus- ja uimavaatteita esittelevissä kuvasarjoissa.

Nyt 22-vuotias vaaleaverikkö nähdään jälleen Beach Bunny -vaatemerkin tuoreessa kampanjassa. Mainoskuvissa Nina Agdal esittelee tuttuun tapaansa yhtiön bikiniuutuuksia.

Nina Agdal yhdistettiin taannoin Leonardo DiCaprioon, jonka kanssa hän suuntasi jatkoille Super Bowl -juhlista. Nina on kuitenkin viime aikoina vaikuttanut onnelliselta Max Georgen kanssa. Parin lempi näyttää vakavoituneen, ja syynä siihen on heidän välillään pitkään vallinnut ystävyys.