Avioeron syy Dubaissa – mies väitti vaimonsa olevan paha henki

Viihdeuutiset · Annika Kela

Dubain sharia-tuomioistuin on hyväksynyt avioeron syyksi pahat henget. Eräs arabimies oli nimittäin vakuuttunut siitä, että paha henki oli vallanut hänen vaimonsa ja kontrolloi kaikkea, mitä vaimo tekee. Mies oli aavistanut pahan hengen läsnäolon etenkin silloin, kun vaimo oli kieltäytynyt harrastamasta seksiä miehensä kanssa.

Epätoivoinen mies oli kääntynyt vaimonsa vanhempien puoleen ja pyytänyt heiltä neuvoja tilanteeseen liittyen. Appivanhemmat olivat myöntäneet miehelle, että paha henki oli riivannut naista jo kauan ja he olivat pitkään yrittäneet manata pahaa henkeä pois, siinä kuitenkaan onnistumatta.

Miehelle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin hakea avioeroa. Mies koki tulleensa huijatuksi, sillä vaimo ja hänen vanhempansa tiesivät pahasta hengestä avioliiton aikana. Mies esitti todisteensa oikeudenkäynnissä, jossa hän vaati avioeron lisäksi mitätöimään velvotteen, jonka mukaan hänen pitäisi maksaa entiselle puolisolleen elatusapua.

Tuomioistuin hyväksyi syyn avioeroon ja toteutti myös miehen toiveen elatusavun suhteen. Koska nainen oli huijannut miestä, ei miehen tarvitse jatkossa maksaa ex-vaimolle minkäänlaista tukea. BBC uutistoimiston mukaan hyvät ja pahat henget kuuluvat arabialaiseen mytologiaan ja niiden olemassa oloon uskotaan tänäkin päivänä.