Kaukana luonnollisesta – fetissimallin vyötärönympärys vain 40 senttiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kautta aikojen päärynän tai tiimalasin muotoisia vartaloita on pidetty naisellisina ja ihanteellisina. Tämä tarkoittaa sitä, että kapeaa vyötäröä reunustavat rehevämmät rinnat ja leveämpi lantio. Kelly Lee Dekay on muokannut vyötärönsä kapeuden vaivaiseen 40 senttimetriin.

Korsettien avulla uumaansa kaventava nainen työskentelee fetissimallina. Newyorkilainen on ihaillut koko ikänsä naispuolisia supersankareita ja heidän ulkonäköään. Hän on aloittanut ulkonäkönsä muokkaamisen vaivihkaa, kunnes huomasi muuttuneensa ihailemiensa hahmojen näköiseksi. Hän on kaventanut vyötäröään seitsemän vuoden ajan, ja se on nyt saavuttanut uskomattoman 16 tuuman kapeuden.

Hänen tavoitteenaan ei ole lähteä kaventamaan vyötäröä enempää, vaan on tyytyväinen nykytilanteeseen. Vartaloa muotoilevat korsetit olivat suosittu vaatekappale naisten keskuudessa jo menneinä vuosisatoina. Ne menettivät suosiotaan rintaliivien yleistyttyä, mutta ovat edelleen yleisessä käytössä esimerkiksi fetissipiireissä.