Pikkupojan jäätelönsyönti naurattaa – nukahti kesken herkuttelun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tapahtumarikkaan päivän jälkeen on mukava ottaa päiväunet. Rattaissa istuva pieni poika oli niin väsynyt, ettei meinannut millään pysyä hereillä, vaikka hän oli juuri saanut käteensä herkullisen jäätelön. Väsähtänyt jäätelön syönti oli näyttänyt niin haastavalta, että se oli kuvattu videolle.

YouTube
YouTube

Vaikuttaisi, että videolla esiintyvä taapero on yksi niistä lapsista, jotka ovat saaneet reilun annoksen Nukkumatin unihiekkaa. Vaikka pieni poika yrittää sinnitellä, ei hän pysy millään hereillä. Kun unet maittavat kunnolla, vie väsymys vahvimmatkin mennessään.

Saman ovat varmasti todenneet muidenkin lasten vanhemmat, sillä silloin tällöin taaperot nukahtavat mitä kummallisimmissa tilanteissa. Kuten monessa muussa vastaavassa videossa, tässäkin päiväunet päihittivät jäätelön syönnin 1-0.