Jos seksielämä olisi kuin Call of Duty -pelissä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pelimaailma ja tosielämä sisältävät molemmat paljon taktikointia vaativia tilanteita. Jos pelaa korttinsa oikein, selviää tilanteista yleensä voittajana. Suositun pelin Call of Dutyn ideaa on sovellettu hauskassa videossa tosielämän tilanteeseen.

YouTube
YouTube

Videossa demonstroidaan, miltä seksielämä näyttäisi Call of Duty -näkökulmasta. Aivan kuten pelissäkin, pelaajalla on edessään erinäisiä haasteita ja tehtäviä suorittavanaan.

Pelaajan täytyy tehdä oikeanlaisia valintoja selviytyäkseen vaativasta tehtävästä voittajana. Hauskassa videossa tilanne on pelaajalle liian haastava ja se koituu miehen kohtaloksi. Video osoittaa, että hyväkään pelaaja ei aina voita.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat