Justin Bieber aloitti rikostuomionsa suorittamisen – tapa ei voisi olla osuvampi!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni muistaa Justin Bieberin aiheuttaman polemiikin Calabasasin alueella Los Angelesissa. Justin Bieber joutui alkuvuodesta ongelmiin etenkin yhden ja tietyn naapurin kanssa, ja teinityttöjen idoli heitteli kananmunia naapurin talon seiniin. Hän joutui maksamaan 60.000 euroa korvauksia tempauksesta.

Lisäksi oikeus määräsi popparille myös kaksi vuotta ehdonalaista vankeutta ja osallistumispakon 12 viikkoa kestävälle vihanhallintakurssille. Lisäksi hän joutuu toteuttamaan yhdyskuntapalvelua. Nyt Justin Bieber on työskennellyt viisi päivää MusiCares-nimisen avustusjärjestön leivissä.

Järjestö auttaa terveys- tai päihdeongelmissa rypeviä muusikoita. Lisäksi hän tulee pian osallistumaan Los Angelesin kaupungin julkisten rakennusten maalaamisen ja toimistohuonekalujen kantamiseen. Normaalisti yhdyskuntapalveluun kuuluu myös rantojen ja katujen siivoaminen, mutta Bieber ei voi tehdä tätä suuren julkkisstatuksen takia, TMZ uutisoi.

Munariidoista alkanut kärhämä naapurien välillä äityi lopulta niin suureksi, että parikymppinen poppari muutti pois ja myi kartanonsa. Justin Bieber myi luksusalueella sijainneen talonsa Khloe Kardashianille. Hän muutti sen jälkeen kerrostaloasuntoon Beverly Hillsiin, mutta elo uudessa asunnossa ei alkanut sen rauhallisemmin. Justin Bieberin kotiin soitettiin peräti kuusi kertaa poliisit ensimmäisen asuinkuukauden aikana metelöinnin ja marihuanan hajun vuoksi.