Vaimon mustasukkaisuudella ei rajaa – valheenpaljastimet arkipäivää

Viihdeuutiset · Annika Kela

Leicesterissa asusteleva pariskunta on vuosien ajan elänyt parisuhteessa, jossa toinen osapuoli on äärimmäisen mustasukkainen. Siitä lähtien, kun Debbie tapasi Steven Facebookissa vuonna 2011, on nainen vaatinut miestä todistamaan uskollisuutensa hänelle erinäisin konstein.

YouTube
YouTube

Nainen on muun muassa vaatinut miestään tekemään valheenpaljastustestin joka kerta, kun mies palaa kotiinsa asioiltaan. Sen lisäksi Debbie on vaatinut saada lukea miehen puhelimesta kaikki miehen lähettämät viestit, kuten tekstiviestit, sähköpostit ja sosiaalisen media viestit. Debbie on myös kieltänyt miestään katsomasta televisio-ohjelmia, joissa esiintyy viehättäviä naisia.

Kun Steve haluaa lukea lehtiä tai katsella valokuvia, täytyy Debbien ensin tarkistaa, ettei niissä esiinny seksikkäitä naisia. Pakkomielteisestä mustasukkaisuudesta johtuen Debbie hakeutui terapiaan, jossa hänellä todettiin harvinainen Othello syndrooma. Lääkäreiden mukaan naisen mustasukkaisuus johtuu syndroomasta, ja hän saa pakkomielteisiin oireisiinsa lääkitystä.

Pariskunnan erikoinen suhde nousi otsikoiksi lehdissä ja heidät kutsuttiin ajankohtaisohjelmaan keskustelemaan asiasta. Haastattelussa nainen avautui keinoistaan testata miehensä uskollisuutta ja kokee myös itse menevänsä toisinaan äärimmäisyyksiin.

Mustasukkaisuudesta huolimatta pariskunta on pysynyt yhdessä. He veivät suhteensa uudelle tasolle mennessään viime halloweenina naimisiin. Toivottavasti naimisiinmeno on vakuuttanut Debbien miehensä lojaaleista aikeista ja jatkossa hän voi suhtautua miehensä tekemisiin rennommin.